BODRUM BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI TUTKUN CHP’DEN ADAY
Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, CHP’den Milletvekili adayı olmak için memurluktan istifa etti.
Önümüzdeki günlerde CHP’den aday adaylığını açıklayacak olan Tutkun’un, CHP’ den Afyon veya Ankara bölgesinden Milletvekili aday adaylığına başvurması bekleniyor. AjansCANKA
Hüseyin Tutkun Kimdir?
“CHP’den Milletvekili A. Adayı olan Hüseyin Tutkun; 2003 – 2005 yılları arası DYP Afyon Gençlik kolları Başkanlığı, 2005 – 2009 yılları arası DYP / DP Gençlik Kolları GİK üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı yaptı.
TBMM’de CHP Afyon Milletvekili danışmanlığı yaptıktan sonra Yeni Mahalle Belediyesi’nden Bodrum Belediyesine Başkan Yardımcısı olarak gelmişti.
Tutkun 6 Haziran 2022 tarihine kadar Kültür ve Sosyal işlerden sorumlu Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.”
MUĞLA
3 gün önceAKTÜALİTE
4 gün önceDUYURU İLAN REKLAM
5 gün önceAKTÜALİTE
5 gün önceMUĞLA
5 gün önceMUĞLA
7 gün önceMUĞLA
12 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.