MARMARİS’TE OCAK AYI SEÇİM AYI

MARMARİS’TE OCAK AYI SEÇİM AYI

ABONE OL
25 Kasım 2021 16:03
MARMARİS’TE OCAK AYI SEÇİM AYI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MARMARİS’TE OCAK AYI SEÇİM AYI
                Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odasının Ocak 2022’de yapılacak seçimlerinde ilk kez tekneciler de oy kullanacak.
Son 5 dönemdir Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası başkanlığını yürüten Başkan İbrahim Tarım;  Meslek odaları seçimlerinin yoğunlaştığı Ocak 2022’de yapılacak seçimlerde bir kez daha ve son kez başkan adayı olduğunu söyleyerek, Ulaştırma Bakanlığı’nın son mevzuatına göre artık Yat – Tekne sahiplerini de üye kabul ettiklerine dikkat çekti.
KÜÇÜK BİR DÜKKAN ALDIK  KOCA BİR HİZMET BİNASI YAPTIK

İlk göreve geldiğinde Şoförler Odası binasının 50 metrekarelik küçük bir dükkan olduğuna dikkat çeken Başkan İbrahim Tarım; “ O dönemin şartlarıyla elimizi taşın altına koyarak,  şimdiki hizmet binamızı yapıp şoför esnafımızın hizmetine sunduk. Her zaman şoför esnafının yanında olan odamız, son iki yıldır yaşadığımız Coronavirüs Pandemisi’nin başlangıcından bugüne kadar gerek hijyen konusunda, gerek araç dezenfeksiyonu konusunda yoğun çalışarak  bulaş riskini en aza indirmeyi başarmıştır. Takdiri her zaman çok sevdiğim değerli şoför esnafımıza bırakıyorum.
TEKNECİLERLE BİRLİKTE ÜYE SAYISI 1020 OLDU
Bildiğiniz gibi bugüne kadar; tekne sahiplerimiz Deniz Ticaret Odası’na, Esnaf Odası’na kayıtlarını yaptırırken, yeni mevzuata göre artık üye kayıt işlemlerini biz almış bulunuyoruz. 850 olan üye sayımız, yeni üyeler ve teknecilerimiz ile birlikte 1020 rakamına ulaştı. Yeni dönemde de en iyi hizmeti kıymetli şoför esnafımızla birlikte tekneci esnaflarımıza da vereceğiz.” dedi. AjansCanka

______________________________________
AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞINDA ERKEN TEŞHİS VE TEDAVİ
Dental Volümetrik Tomografi (Diş Tomografi Cihazı)
ajanscanka.com/saglik-yasam/dis-sagliginda-erken-teshis-dental-tomografi.html
_________________________________________
MARMARİS’TE DENİNCE SİGORTA, AKLA GELİR NET SİGORTA!..
ajanscanka.com/ekonomi/marmaris_te_sigortaci_net_sigorta_tel_adres_elmas_ulupinar.html

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.