MARMARİS KENT KONSEYİ MAHALLE MECLİSLERİ KURULUYOR

Mahalle sayısı 25’ten 30’a çıkan Muğla’nın Marmaris ilçesinde; Marmaris Belediyesi Kent Konseyi yeni Yürütme Kurulu, Mahalle Meclislerini yeniden oluşturmak için çalışmalara başladı.

MARMARİS KENT KONSEYİ MAHALLE MECLİSLERİ KURULUYOR     
              Son yerel seçimlerde mahalle sayısı 25’ten 30’a çıkan Muğla’nın Marmaris ilçesinde; Marmaris Belediyesi Kent Konseyi yeni Yürütme Kurulu, Mahalle Meclislerini yeniden oluşturmak için çalışmalara başladı.
              İlk toplantıyı Hisarönü Köyü Mahallesi Muhtarlığında gerçekleştiren Marmaris Kent Konseyi Yürütme Kurulu; önceki dönem yapılan çalışmalarla ilgili köylülerden bilgi aldı ve yeni dönem çalışmaları hakkında da köylüleri bilgilendirdi.   


              Marmaris Kent Konseyi Başkanı Hakan Öner, Marmaris’teki tüm mahallelerde Mahalle Meclisi oluşturmayı hedeflediklerine dikkat çektiği açıklamasında; “Marmaris kent konseyi olarak ilk günden beri hedefimiz olan, yerinde hizmette kendi mahallesinde yaşayanlarının kararlarının ne kadar önemli olduğunu savunuyoruz.
HER MAHALLE SORUNLARINDA SÖZ SAHİBİ OLACAK
                   Çünkü mahalleli; yaşadığı yerdeki sorunu en iyi bilen olarak anlatabilecek ve oranın asıl ihtiyacının ne olacağı yönünde kararı verebilecek olanlardır.  Geçen dönem Kent Konseyi Genel Sekreteri iken yürütme kurulu arkadaşlarımızla birlikte, 5 mahalle meclisinin kurulmasından bulundum. Bu dönemde Marmaris Kent Konseyi Başkanı olarak Marmaris’imizin tamamında mahalle meclislerinin kurulması için var gücümüzle çalışacağız.  Yaşadığı mahallesine katkı verebilecek herkesin mahalle meclisinde görev almasını rica ediyoruz.”
dedi. Ata SEVGİ AjansCANKA


13.10.2024 01:43:13