MARMARİS BELEDİYESİNDEN HALK KAFELİ HALK PLAJI
Marmaris Belediyesince yapımına başlanan, Uzunyalı mevkiinde yaklaşık 900 metrekarelik Halk Plaj Kafe, yaz aylarının vazgeçilmez adresi olacak.
Marmaris Belediyesinden verilen bilgiye göre; “Marmaris Belediyesi, ilçeye yeni bir halk plajı kazandırmak için çalışmalara başladı. Uzunyalı’da yaklaşık 900 metrekare alanda yapım çalışmalarına başlanan Halk Plajı Kafe, hem denizin hem de manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin yeni mekanı olacak. Ücretsiz şezlonglar, şemsiyeler, plaj voleybol alanı ve 400 metrekarelik alanda Halk Kafe'nin bulunacağı, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hizmet Marmarisliler ve ilçeye gelen misafirleri karşılayacak.
HALKÇI BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ
Halk Plajı Kafe konusında bilgi veren Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Halkçı belediyecilik anlayışıyla hareket ediyor, halkımızın yararlanacağı tesislerin sayısını arttırmak için büyük gayret gösteriyoruz. Farklı mahallelerde Halk Kafe’lerin planlamasını yaparken halk plajı ile hizmet çıtamızı yükseltiyoruz. Burası hem önemli bir ihtiyacı karşılayacak hem de bölgeye değer katacak. En kısa sürede bitirecek ve sezona bu güzel mekanda gireceğiz” dedi. AjansCANKA
17.04.2025 13:15:21